Zie hier onze veelgestelde vragen:

FAQ DIN-DIN

Welke olie wordt gebruikt voor de bescherming en is die veilig?

Ik gebruik hier de '2 in 1 oil & wax' voor van UULKI. Het is een natuurlijke houtbehandeling voor keukengerei en is 100% plant based. Dus ja, het is absoluut veilig voor de gezondheid.

Moet ik het product zelf behandelen?

Bij normaal gebruik kan je de DIN-DIN 1 x in de 3 a 4 maanden zelf een olie beurt geven. Dit kan met het product wat ik gebruik, maar ook bijvoorbeeld met kokosolie. De DIN-DIN is gemaakt van natuurlijk materiaal, net zoals de beschermlaag. Door het afspoelen of schoonmaken met afwasmiddel, kan de beschermlaag minder worden. Alleen als je hem in de vaatwasser stopt gaat de beschermlaag er direct af. In dat geval raad ik aan om de DIN-DIN even in te vetten.

Ik heb mijn DIN-DIN in de vaatwasser gestopt, wat nu?

Geen stress ;-) Dit hebben we getest. 1 keer in de vaatwasser betekent niet gelijk het einde van je DIN-DIN. Waarschijnlijk is de beschermlaag er wel afgespoeld door de hitte. Zet hem zelf even een dagje in kokosolie. Als het goed is gaat de DIN-DIN dan weer even mee.

De DIN-DIN is beschadigd aangekomen, wat nu?

Och, dat is vervelend zeg. Heb je er zo naar uitgekeken te starten, krijg je hem zo binnen...
Het kan voorkomen dat het kleine pakketje tussen grote zware dozen belandt en helaas beschadigd raakt. Maak er dan even een foto van en stuur die op naar info@din-din.nl. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op, ok?

Die 3 vakken...ik snap het toch nog niet helemaal...

Ok, dit is het enige puntje wat mensen soms ingewikkeld vinden. Ik heb het geprobeerd uit te leggen in de folder. Maar blijkbaar nog niet duidelijk genoeg als je nog vragen hebt. Het is een kwestie van 'Omdenken'. In plaats van je maaltijd te verzinnen op 3 vakken, zal je net even anders ernaar moeten kijken.
Je kiest waar je zin in hebt. Bijvoorbeeld spaghetti met balletjes & salade. Dan vergelijk je de ingredi├źnten met de DIN-DIN voedingslijst in de folder. Dan zie je dat je de pasta zelf en de balletjes in een vak mag leggen. Als je saus gemaakt is van verse groenten, mag je daar zo veel van als je wilt. In dit geval vul je dus maar 2 vakken. Heb je nou alles bij elkaar gegooid in 1 pan? Geen probleem: draai 1 van de kleine stokjes om - zo krijg de 2 vakken ipv 3. In het grootste vak schep je dan je maaltijd op. De rest van je bord vul je aan met groenten. Lukt het nog niet, stuur me dan een mailtje, dan bel ik je even.

Hoe lang duurt het voordat ik hem in huis heb? (Levertijd)

Zodra je besteld hebt, ga ik zo snel mogelijk jouw DIN-DIN in de olie zetten. Dit doe ik op het laatste moment, om hem zo clean mogelijk te houden. Dit heeft 1 dag intrektijd nodig. De volgende dag doe ik hem dan op de post. Dus het streven is om binnen 2 a 4 werkdagen de DIN-DIN op jouw mat te hebben.

Waarom is deze alleen voor vrouwen?

De maten van de vakken zijn zo berekend dat een gemiddelde volwassen vrouw daarmee genoeg eiwitten/vitaminen/ mineralen en vezels binnenkrijgt. Mannen en kinderen hebben een andere lichamelijke samenstelling en daardoor ook bijvoorbeeld een andere eiwitbehoefte. Mannen kunnen hem wel gebruiken maar dienen dan standaard een vakje meer te gebruiken. Stuur me een mailtje als je daar interesse in hebt, dan bel ik je even om e.a. beter uit te leggen;-)

Wat doe ik als ik mijn streefgewicht bereikt heb?

Super! Je bent op een goed gewicht aangekomen. Het is helemaal aan jezelf wat je wilt. Je mag er wat mee gaan spelen. Kijk wat past bij jouw lichaam. Je kunt door de weeks DIN-DINnen en in het weekend wat losser zijn. Of je neemt een vakantie zonder regeltjes en doet na de vakantie weer 2 weken DIN-DIN om de vakantie kilo's eraf te krijgen....Voel waar je je prettig bij voelt.

Waarom is het een leefstijl en geen dieet?

Een dieet is vaak tijdelijk en heeft vaak maar 1 doel: afvallen. De DIN-DIN heeft een groter doel: je algehele welzijn op de langere termijn. Het herstellen van je darmflora en spijsvertering, het herstellen van je suikerverwerking, je gewicht op lange termijn...maar ook en mindset en gevoel van geluk. DIN-DIN lifestyle is een veel groter concept gericht op lichamelijke en psychisch welzijn op de lange termijn.