null

Alles wat ik ooit heb geleerd over voeding, het leven en leefstijl zit gecombineerd in deze methode.

Waar het allemaal mee begon!

Eind 20-er jaren kreeg ik te maken met een flinke burnout en 'onverklaarbare miskramen'. Vele ziekenhuizen en onderzoeken volgden... zonder resultaat.


Ik ging op onderzoek en heb letterlijk alles gelezen en geprobeerd wat mogelijk was. Niets was te gek! Ik volgde lezingen in het buitenland en had contacten met klinieken door heel Europa en Amerika. 

Na mijn enorme zoektocht naar het antwoord op de vraag: waarom?! .....kwam voor mij het inzicht. Alle kwartjes vielen tegelijk!


Ik veranderde mijn voedingspatroon en ging aan de slag met mijn vastgezette emotionele herinneringen. Door mijn denkpatronen mee te nemen, kon ik mezelf vrij maken van vroegere stress. Het resultaat was snel en verbluffend! De juiste voeding gaf me ruimte om emotionele stress op te ruimen en te herstellen!.


Binnen 3 maanden had ik mijn levenslust, gezondheid & vruchtbaarheid terug. En hoe! Binnen een jaar tijd kreeg ik geheel natuurlijk 2 kinderen...En dat na een lijdensweg van bijna 4 jaar.... ziekenhuis in, ziekenhuis uit....


Voeding en emoties zijn de sleutel tot gezondheid! Het is mijn passie!...die ik wil meegeven aan iedereen die het wil ontvangen! 

null

'Wat had ik graag eerder geweten wat voeding & emoties met je doen. Dat had me een bak aan ellende gescheeld zeg!!' 

Darm- en emotietherapeut

Ik heb zelf ervaren hoe zwaar het is om klachten te hebben waar geen antwoord op lijkt te zijn?!

Hoe het is om je ontzettend eenzaam en niet begrepen te voelen in je zoektocht....hoe wanhopig je je kan voelen.


Door mijn eigen ervaring heb ik mij laten omscholen tot darm- en emotietherapeut.

De afgelopen 8 jaar heb ik mensen mogen helpen vanuit mijn eigen praktijk. En weet je...zo ontzettend veel mensen kampen met onverklaarbare klachten en onderliggend leed.


De weg voelt soms heel eenzaam, maar geloof me dat ben je niet! Echt niet!!

Klaar om te ontdekken...

...wat het allemaal voor jou kan doen?


Het werken met de DIN-DIN is een proces. Eerst gaat je lichaam opruimen om ruimte te maken om te werken met je emoties. Don't worry - als ik het kan, kan jij het zeker!


Ik help je!